Felhívás!

Hétvégén nyit a park

Szombatra, ha a Fennvaló bele nem szól jégesővel és zivatarral, megnyitja kapuit a sugásfürdői szabadidőközpont, lehet tervezni a kalandparkos kiruccanást – közölte Nagy Zoltán központvezető.

A tenisz- és golfpályák eddig is a látogatók rendelkezésére álltak, a többivel pedig nem nagyon volt miért sietni, hiszen idén még alig voltak huzamosabb, kirándulásnak kedvező időszakok. A napokban szerelik fel a csigarendszereket, melyeknek a fagy árthat, ezért télire le kell venni őket. A kötélzetet is átnézik, rendbe teszik, egyszóval már a finis előtti szakaszban vannak a kalandpark munkatársai.

A tavalyihoz hasonlóan minden nap 11 és 19 óra közötti nyitvatartással üzemel majd a kalandpark, esős időben a fa- és fémelemek csúszóssága miatt azonban nyáridőben is zárva lesz, a balesetek elkerülése végett. A múlt évben itt 1530-an tesztelték az ügyességüket, a mászófalra 1228-an váltottak jegyet, a teniszpályán 510 belépőt adtak el, a fitneszteremben 250-et, a minigolfpályán pedig 1253 látogatót jegyeztek.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.