Felhívás!

Házasság hete Baróton

Házasság hete Baróton Kovászna megye

Baróton a református templomban vasárnap délelőtt istentisztelettel kezdődött az idei Házasság hete rendezvénysorozat. Igét hirdetett Tordai Árpád lelkipásztor, aki prédikációjában hangsúlyozta a házasság fontosságát, melyet, mint mondta, sokféleképpen meg lehet élni.

Ugyanakkor meggyőződését fejezte ki, hogy egy házasság csak a gyermekáldás révén teljesedhet ki, ám figyelmeztetett: „a gyermeket nem lehet bálványozni, semmilyen szabadosság nem vezethet oda, hogy a család despotájává váljon”. Az istentisztelet végén szüleikkel együtt köszöntötték azokat a gyermekeket, akiket a tavaly kereszteltek meg. Mint elhangzott, tavaly összesen húsz csecsemőt tartottak a keresztvíz alá a baróti református templomban. Az istentisztelet szeretetvendégséggel zárult.

Másrészt vasárnap a házaspárok számára biliárdversenyt is szerveztek Baróton. Mint a szervezők elmondták, a versenyre hat pár jelentkezett, az első helyet Gálicza Katalin és Domokos szerezték meg, második lett Tóth Beáta és Szabolcs, Fazakas Tünde és Zsolt pedig harmadikként végeztek a BVSC biliárd szakosztálya által rendezett egésznapos versenyen.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.