Felhívás!

Házaspárok útja

Házaspárok útja Kovászna megye

Elkezdődött Baróton is a házasság hete rendezvénysorozat, melynek a vasárnapi nyitó istentisztelet után egyik első rendezvénye a római katolikus templom, valamint a Kisasszonykápolna között, óbudavári mintára létesített házaspárok útjának felavatása volt.

Ez az út lényegében egy kitáblázott útvonal, mely 15 stációból áll, amelyek mindegyikénél, a szervezők ajánlása szerint, a párok megállhatnak, elelmélkedhetnek eddigi életükön, közös örömeiken és bánataikon, ugyanakkor megtervezhetik jövőbeli elképzeléseiket, vágyaikat is.
– Azt reméljük, hogy a közös út végigjárása minőségi idővé válik a párok számára és segíti őket a jobbá válásban – mondta az út avatóján Demeter Mária, akinek ötlete nyomán megszületett ez az elképzelés.

A házaspárok útjának ötletét azonban meglehetősen kevesen karolták fel, alig néhányan járták végig első alkalommal az útvonalat, azonban erre a későbbiekben is bármikor időt lehet szakítani, a séta egy szűk órát vesz igénybe.
A házasság hete rendezvény tovább folytatódik Erdővidéken, csütörtökön 17 órától Ürmösön, az unitárius szeretetotthonban interaktív játékokkal szórakozhatnak a házaspárok, pénteken 9 órától a bibarcfalvi református gyülekezeti teremben lesz hasonló rendezvény, szombaton pedig ugyanott 19 órától Fancsal Zsolt tiszteletes tart előadást. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.