Felhívás!

Most tűzoltó lehetsz!

Most tűzoltó lehetsz! Kovászna megye

A Prahova megyei Boldești-i Pavel Zãgãnescu tűzoltó és polgárvédelmi altiszti iskola felvételi vizsgákat hirdetett, a háromszéki tűzoltók pedig jelentkezésre biztatnak. Érdemes jelentkezni – vallják a tűzoltók – hiszen idén háromszáz helyet hirdettek meg.

A kérvényeket a háromszékiek a sepsiszentgyörgyi székhelyű Mihai Viteazul megyei katasztrófavédelmi felügyelőségen (Olt utca 33. szám alatt) iktathatják február 15. és 28. között (a fogadóórákat hétköznap 9-15 között tartják).
A februári jelentkezés után egészen március tizedikéig lehet majd összeállítani a felvételi iratcsomót, illetve március 8-ig lezajlik a vizsgázók pszichológiai felmérése is.

A kizáró jellegű fizikai tesztre, az első vizsgára március 18–24. között kerül sor, a matematikavizsgára pedig március 27-én mehetnek az addig sikeresen teljesítő személyek. Ezt követik az orvosi vizsgálatok (március 29. – április 16. között), a végleges eredményeket pedig a www.scoaladepompieri.ro honlapon teszik közzé április 17-ig.

Aki részletesebb információkat szeretne megtudni, az a háromszéki tűzoltók honlapján, vagy a már korábban említett tűzoltóképző iskola honlapján is kutakodhat, de bátran érdeklődhet a 0267.315.350-es, vagy a 0267.315.351-es telefonszámokon is. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.