Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hazai a harmadik díjazott

Hazai a harmadik díjazott Kovászna megye

A Zöld Nap Egyesület pénteken zárta a tizenkettedik alkalommal meghirdetett Ezek is mi vagyunk! című fotópályázatát. Az online eredményhirdetésnek a Vigadó Művelődési Ház adott otthont.

A fotópályázatra összesen 317 izgalmas és gyakorta újszerű pályázat érkezett be a Kárpát-medence különböző térségeiből. A fotópályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a nagyközönség figyelmét az ember és a természet kapcsolatára, szépségére és annak hibáira.

Hirdetés
Hirdetés

A fotókat Nagy Lajos, Bede Gábor fotósok és Kelemen Gábor rádiós műsorvezető bírálta el. Az első díjat a szilágykrasznai Dimény Krisztina nyerte, a képzeletbeli dobogó második fokára a budapesti Bárdos Tamás állhatott, míg a harmadik helyezést a kézdivásárhelyi Kis Emese fotója (alább) érdemelte ki. Emellett négy fénykép dicséretben is részesült. A legjobb alkotásokból egy 2021-es, forgatható falinaptár készül.


Az ünnepség színvonalát Pálkó Bernát (felkészítő tanára: Kis Emese) és Imre Mária Anita (felkészítő tanára: Gligor Zoltán), a Bod Péter Tanítóképző diákjainak témába vágó műsora emelte. A fotópályázatot és a rendezvényt a Vigadó, a Communitas Alapítvány és az Európai Szolidaritási Testület támogatta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük