Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromszéki kényszerpremier

Háromszéki kényszerpremier Kovászna megye

A háromszéki oktatás történetében premierszámba menő, egyszerre érdekes, de érthető módon szomorú eseményre kerül sor holnap: online búcsúztatják a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Líceum végzőseit.

Hirdetés
Hirdetés

Talán ez az első diáknemzedék Erdélyben, akinek az életéből kimarad a ballagás felemelő pillanata: legtöbb iskola várakozó álláspontra helyezkedve reménykedik abban, hogy a ballagást valamikor meg lehet majd tartani, de egyelőre úgy néz ki, hogy az esemény fizikai valójában idén teljesen elmarad.
Éppen ezért Bejan András, a Nagy Mózes Líceum igazgatója, valamint az intézmény munkaközössége úgy gondolta, egyfajta kárpótlásként, online tartják meg a ballagást, hogy valamiféleképpen búcsút tudjanak inteni a végzősöknek. Erre tanárok, 11-esek és végzős diákok is készültek, Nagy-Babos Tamás és Nagy-Babos Edit pedagógusok készítettek egy forgatókönyvet, és annak alapján a Polyp Televízió rögzítette a meglepetésnek szánt eseményt.

A csengő 10.40-kor fog megszólalni a televízió Facebook-oldalán (Polyp Televízió Kézdivásárhely) és YouTube-csatornáján (Kézdivásárhely Polyp TV), majd 17.30-kor a kábeltévés hálózaton is meg lehet tekinteni az eseményt (szombaton 9 órától ismétlésben). A közösségi platformokon zajló adást az iskola Facebook-oldalán is megosztják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük