Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Harminc éve polgármester

Harminc éve polgármester Kovászna megye

Napra pontosan harminc évvel ezelőtt, 1990. január 7-én lépett a közösség szolgálatába Fodor István Sepsibodok polgármestereként. E jeles alkalomból az elöljárót a megyei és az Olt menti önkormányzatok vezetői, illetve a helyi tanácsosok és a bodoki polgármesteri hivatal munkaközössége köszöntötte.

Fodor István meghatódva vette át a régi emlékeket idéző fotóalbumot, valamint a személyre szabott ajándékokat.

Hirdetés
Hirdetés

– Hosszú idő volt az elmúlt harminc év, volt benne rossz és jó, könnyű és nehéz. Az elvégzett munka annak az eredménye, hogy jó csapat volt és van mellettem. A munkatársak, az alkalmazottak, a barátok, polgármestertársak és megyevezetők nélkül nem sikerült volna – fogalmazott megilletődve.

– Fodor István sikerének titka a rendszeresen, tisztességgel elvégzett, szakmailag kifogástalan munka. A közigazgatást ő is „menet közben” tanulta meg, de az emberi hozzáállást, a munkamorált otthonról hozta – hangsúlyozta Tamás Sándor, az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének elnöke, aki barátként és kollégaként köszöntötte az ünnepeltet. – Ugyanabban a tisztségben eltöltött harminc év nagy idő. Sikerei azt bizonyítják, hogy nem kopik el az ember, ha rendszeresen, hivatásszerűen végzi el a tennivalókat.

Bodok, Oltszem és Zalán faluképe, a településeken érzékelhető jó hangulat a befektetett energiát dicséri.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. január 8., 7:38
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Ja ,igen. Biztosan a 30 ev alatt ezek a telepulesek ugy neznek ki mint Svajcban ,Nemetorszagban vagy talan Svedorszagban . Mert ha nem , akkor arrafele nagyon buta valasztopolgarok elhetnek !

 • User
  Dátum: 2020. január 8., 18:08
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Nem túl sok ez egy kicsit egy választott személytől? Azt hinné az ember, hogy odanőtt a székhez vagy jobbat nem találtak nála.Tényleg be kellene már vezetni,hogy két mandátumnál többet ne lehessen valaki választott személy.Igaz akkor sok nagyfőnök kisfőnök lenne de akkor is … engem ezek a kommunizmusra emlékeztetnek, mint ahogy az is amikor valaki megmérkőzik önmagával majd örül a választási győzelemnek.Annyi év alatt az ember belefásul szerintem a munkába.Persze ha a megyevezetés így akarja az akkor teljesen más!