Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hamarabb jön a karácsony

Hamarabb jön a karácsony Kovászna megye

Bár a karácsonyi hangulathoz tartozik a boltokban hömpölygő tömeg látványa, idén elkerülnék ezt a kereskedők, így „előbbre hozták” a karácsonyt. Azaz már jóval az ünnepek előtt meghirdetik vásárlási akcióikat.

Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgyön a Sugás áruházban már elkezdődött a karácsonyi szezon, a díszletek kihelyezése és az árufeltöltés folyamatban, a vásárlókat pedig arra kérik, aki teheti, kezdje el az ajándékvásárlást már most. Az eladók szerint valójában december elején kezdődik az igazi idény, akkor vásárolnak a legtöbben Mikulásra és karácsonyra, de idén szigorúak a szabályok, kötelező a távolságtartás, és akár a vásárlók számát is korlátozhatják a kisebb felületű butikokban.

Az áruház mellett a kisebb boltok is ugyanezt az elvet követik, megjelentek a karácsonyi termékek, édességek, a szaloncukor, a kereskedők folyamatosan frissítik a kínálatot. Az eladók kisebb bevételre számítanak idén, mint mondták, a koronavírus-járvány válsághelyzetbe sodorta a családok zömét, nem fognak túlköltekezni.

Aczél Lajos üzletvezető szerint az élelmiszerekre továbbra is nagy lesz a kereslet, de a fölösleges kiadások elmaradnak.
– Mivel legtöbben otthon vannak, otthonról dolgoznak, inkább élelmiszerre költenek, nem elektronikai cikkekre vagy ruházatra. Erre fel kell készülniük a kereskedőknek is. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. november 16., 22:42
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Szemtelenek! Utolsó héten mindent meg lehet vásárolni! A nagy üzletek októberben elkezdték árulni a csokimokulást😆
  Ha a hülye nem vásárolna jövőre igyekeznének alkalmazkodni!

 • User
  Dátum: 2020. november 17., 22:16
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Ki kell meríteni a tavalyról rothadó raktárkészletet. Erre találták ki a Black Freyday jelszót. Tudatlanul vedd meg a nagy Fekete Szabadcsalás Termékeit! Tolakodjatok feleim: Sok sz.r korlátlan mennyiségben eladó. NE higyjetek NEKEM!