Hirdetés
Hirdetés

„Ha szólunk, kikacagják az embert”

„Ha szólunk, kikacagják az embert” Kovászna megye

A Kézdivásárhely Szentlélek felőli bejáratánál levő nyomáscsökkentő-állomás munkatársai keresték meg lapunkat, hogy a nyilvánosság elé tárják azt a tarthatatlan állapotot, amit a szomszédban szemetelő romák okoznak nekik.

Hirdetés
Hirdetés

Megelégelték a munkások, hogy évek óta nem történik előrelépés a romák szemetelésének megfékezésében, ugyanis azok tömérdek mennyiségű lótrágyát és háztartási hulladékot halmoztak fel a nyomáscsökkentő-állomás melletti területen.

– Most amikor a hó elolvadt, látni lehet, hogy mekkora mocskot is hordtak össze. Olyan is van, hogy naponta érkeznek a szekérrel, és ide ürítik a szemetüket. Amikor megszólítottuk őket, csak lekacagtak minket, és végezték tovább a dolgukat. Tűrhetetlen állapot, mint ahogy az is, hogy ennyire szemetesen kell kinéznie a város bejáratának” – fogalmazott az egyik alkalmazott, hozzátéve, hogy panaszukat a polgármesteri hivatalhoz és a helyi rendőrséghez is leteszik.

Croitoru Constantin, a helyi rendőrség vezetője előrevetítette, a feljelentést követően azonosítják az elkövetőket, akiknek a maguk után hagyott szemetet el kell takarítaniuk, amellett pedig 500–1000 lejes büntetésre is számíthatnak tilosban való szemetelésért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások