Felhívás!

Győzzük le a félelmünket

Az Erdélyi Magyar Néppártból (EMNP) és a Magyar Polgári Pártból (MPP) létrejött Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) nemcsak ígérget, hanem lehetőséget biztosít az itthon maradt fiataloknak a bizonyításra – mondta tegnap Bálint József, az EMSZ Kovászna megyei koordinátora, aki ezt bizonyítandó, három fiatal polgármesterjelölttel tartott sajtóértekezletet.

Meggyőződésünk, hogy előtérbe kell helyezni azokat a rátermett, felkészült, tenni akaró fiatalokat, akik megdolgoztak diplomájukért, akik munkahelyükön megbecsült szakemberek, és nem szavakkal, hanem a bizalommal kell meggyőzni arról, hogy helyük van az élen – hangoztatta Bálint József.
Tatár Imola sepsiszentgyörgyi polgármesterjelölt elmondta: míg „keresztül-kasul bejárta a várost”, nyitottságot és barátságot tapasztalt, de azt is látta, hogy egyes emberek félnek, és ez „nincs rendben”.

– Mivel változásokat csak kellő bátorsággal lehet elérni, győzzük le a félelmünket, az úgy sem lesz ebből semmi beletörődést, és vállaljuk fel véleményünket, különösen a választófülke magányában, ahol a lelkiismeretünkön kívül senki nem lesz jelen – mondta Tatár Imola.
Koós Izabella árkosi polgármesterjelölt „számos problémával” találkozott a kampányban, beleértve azt is, hogy az idősebbek „tapasztalatoknak és tudatlanoknak” tekintik a fiatalokat.

– Van elképzelésünk, jártunk-keltünk a világban, tudjuk, hogy min kell változtatni, és képesek is vagyunk ezt végigvinni – mondta a jelölt.
Kovács László közgazdász, torjai polgármesterjelölt teljesen „kívülről jön”, semmilyen pártnak nem volt tagja, „meglepetéssel vette tudomásul” a jelölését, és azt tűzte ki célul, hogy megmutassa a fiataloknak, hogy szakmai, emberi, baráti támogatással itthon is van lehetőség vállalkozni és teljes életet élni. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.