Felhívás!

Gázszivárgás Szentléleken

Gázszivárgás Szentléleken Kovászna megye

Kedden éjszaka, fél tizenkettő környékén egy autóbaleset miatt megrongálódott egy gázvezeték Kézdiszentléleken, a faluvégi gázfogadó állomásnál. A kézdivásárhelyi tűzoltók a szolgáltató szakembereinek megérkezéséig biztosították a helyszínt. Az egész faluban hallani lehetett, ahogy szivárog a gáz.

Értesüléseink szerint, a gázszivárgást egy Kézdivásárhelyről Kézdiszentlélek irányába haladó autó okozta. A sofőr későre vett észre egy kivilágítatlan traktort, emiatt félrekapta a kormányt, elvesztette az uralmát az autó fölött, az pedig kicsúszott az úttestről, és nekicsapódott egy gázvezetéknek. A traktor pedig elhagyta a helyszínt. Az autó utasai közül senki nem sérült.

Az esethez a tűzoltókat is riasztani kellett, akik a megérkezés után biztosították a helyszínt, illetve figyeltek arra, hogy ne keletkezzen tűz. A Brassó megyei Transgaz szakemberei rövid időn belül megérkeztek, és elzárták a vezetékeket. A legnagyobb gondot az okozta, hogy egy fővezeték sérült meg, ezért hosszabb időbe telt a szolgáltatás helyreállítása. A tegnap már kifogástalanul működött.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.