Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gazdag angyaljárás Vargyason

Gazdag angyaljárás Vargyason Kovászna megye

Két nappal karácsony előtt különösen gazdag angyaljárás volt Vargyason. Az iskolásoknak két okostáblát és két videoprojektort hoztak, azonkívül gazdag ajándékcsomagokkal is meglepték a polgármesteri hivatal előtt megjelent gyermekeket, akik boldogságtól sugárzó arccal vették át azokat Imets Lajos polgármestertől és Gábor Zoltán alpolgármestertől.

Hirdetés
Hirdetés

A megjelenteket üdvözlő polgármester köszönetét fejezte ki azoknak, akik az év során segítették a vargyasi önkormányzat munkáját, és elmondta, idén az angyalok különösen gazdagon ajándékozták meg a falut, mert, míg két évvel ezelőtt táblagépeket hoztak, hogy a pandémia idején otthonról tanulhassanak a gyermekek, tavaly édességeket, most digitális taneszközöket és édességeket is.

„Olyan nagy ajándékok ezek, hogy öt segítő angyal kellett ahhoz, hogy idehozzák” – mondta Imets Lajos, aki az „angyalok” nevét is felolvasta, megköszönve az Orex Kft-nek, Székely László, Pichler Alpár vállalkozóknak, a Művészeti és Népiskolának és a Sic-Art Egyesületnek, valamint a jelen levő megbízottjaiknak köszönőleveleket adott át.

A vargyasi dr. Borbáth Károly Általános Iskola igazgatónője, Fazakas Tünde azt mondta, reménykedett, hogy előbb-utóbb gazdagodni fog az iskola egy okostáblával, de nem gondolta, hogy már az angyalok elhozzák, és ráadásul kettőt. Az iskolások nevében ő írt köszönőlevelet az angyaloknak, melyben kifejtette, hogy a csodás ajándékkal mekkora nagy örömet szereztek a gyermekeknek, és megkérte őket, maradjanak mellettük ezentúl is. Hálaképp viszonzásul az iskolások egy kis karácsonyfával lepték meg a polgármesteri hivatalt.

Ezután a Varga Réka helybéli kántor vezette gyermekcsoport karácsonyi énekekkel tette szebbé, meghittebbé az örömteljes hangulatot, végül az édességcsomagok kiosztása következett Vargyason, melyek összeállításában szintén számos „angyal” működött közre. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük