Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fúvóstalálkozóval egybekötött szülinapi ünnepség

Fúvóstalálkozóval egybekötött szülinapi ünnepség Kovászna megye

A kézdivásárhelyi Tanulók Klubja fúvószenekara vasárnap a XXI. fúvószenekari találkozó keretében ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját.

 

17 órakor három különböző helyszínen hallhatnak térzenét a műfaj céhes városi kedvelői: a Millenium parkban a barátosi Ferencz Ernő Református Fúvósegyesület Zenekara, az inkubátorháznál az uzoni Atlantisz Egyesesület Fúvószenekara, míg a Kicsid Gábor Sportcsarnok előtti téren a rétyi Kováts András Fúvósegyesület Koncertfúvószenekara szolgáltatja a minőségi muzsikát.

Az ünnepi koncerteket a Wegener-parkban rendezik a 17 órkor kezdődő mazsorettparádét követően. 17.30-kor a házigazda Tanulók Klubja Gyermekzenekara produkciója nyitja a sort, őket 18.00-kor az uzoni Atlantisz Egyesesület Fúvószenekara követi. A folytatásban a Tanulók Klubjának Kicsi Pillangó mazsorettcsoportja kápráztatja el produkciójával az érdeklődőket, majd 18.30-tól a barátosi Ferencz Ernő Református Fúvósegyesület Zenekarának koncertje következik.

A házigazdák Napsugár mazsorettcsoportja után 19 órától a rétyi Kováts András Fúvósegyesület Koncertfúvószenekara szórakoztatja a közönséget, majd a Szivárvány mazsorettcsoport, 19.30-tól a szülinapos kézdivásárhelyi Tanulók Klubja Ifjúsági Zenekara, majd a Pillangó, Szivárvány és Tündérek mazsorettcsoport produkciói zárják az ünneppel egybekötött találkozót.

Fotó: Sokadalom

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások