Felhívás!

Fürdési lehetőség a Fortyogón!

Fürdési lehetőség a Fortyogón! Kovászna megye

Mielőtt olvasóink túlságosan megörülnének a címben megfogalmazott információnak, kénytelenek vagyunk lehűteni Önöket: a fortyogófürdői medencében (képünk) csak most hétvégén és a következőn lesz lehetőség csobbanni: két buli erejéig megnyílik a nagyközönség előtt is a komplexum kertje. Szombaton és vasárnap az Empty nevű esemény zajlik, aminek a szlogenje: Gyere, és csobbanj bele a nyárba!

A Facebook közösségi hálón osztották meg azokat a képeket, amelyeken fiatalok látszanak, akik épp a két fortyogófürdői medencét takarítják ki. Tegnapi terepszemlénk során mi is meggyőződtünk erről, a medencék nemhogy ki vannak pucolva és meszelve, hanem fel is vannak töltve vízzel!

Két fiatalembert találtunk a helyszínen, Tódor Nimródról kiderült, hogy az Empty Fesztivál nevet viselő rendezvény egyik szervezője, amit a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Fejlődés hoz tető alá, tőle érdeklődtünk, hogy mi lesz a hétvégén.

A rendezvény szombaton 10 órakor kezdődik sportversenyekkel, a nap folyamán lesznek családos programok, kézműves tevékenységek, előadások, este 9-től Deejay Lil`Boy pörgeti a korongokat a bulisátorban.

Vasárnap a program hasonlóan néz ki, annyi különbséggel, hogy este Turbo G tart retropartit, míg éjfél után a magyarországi Drop The Cheese lép fel. A meghívó tanúsága szerint más fellépők (Trevor és Shine Deejay), illetve előadások is lesznek, így többek között Tőke Ervin, Beke Ernő, Brassai Hunor, Kolcza István, Incze Csaba (Mr. Originality), Kovács Áron, Dezső Szabolcs, Béres Norbert és Ráduly Attila osztja meg a közönséggel a gondolatait.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. július 5., 22:06
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Man illene k.vasarhelyen-is strandot nyitni mert ez erossen hianyzi korosztalyoknak(1—75)-ig ahogy a parkok,jatszoterek setanyok szorakozasok UGYE!!!???

 • User
  Dátum: 2019. július 8., 6:34
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Beszéljenek a Kovásznai fürdési lehetőségről . Híres fürdő város állítólag,ahol nincs egy a városi strand,szentgyörgyre kell menni.. !
  Van sípálya amelyet egy évben alig lehet használni egy pár hetet !

 • User
  Dátum: 2019. július 8., 12:28
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Meg meddig kell varni,hogy Kezdivasarhelyen is legyen strand stb,nagyon elcsuszott az ido,valasztaskor nem ez volt igerve,hogy kell konyorogni a dicsoseges nagyuraknak,persze ok kulfoldre jarnak napozni kirandulni!!!!

 • User
  Dátum: 2019. július 8., 14:22
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Ez olyan mint a mesében ,, hoztam is meg nem is, van is meg nincs is,, úgy tűnik a megoldás az, ha minden hétvégen szervezünk valamilyen rendezvényt.