Hirdetés
Hirdetés

Forgalmas az Angyalposta

Forgalmas az Angyalposta Kovászna megye

A Kónya Ádám Művelődési Ház és Sepsiszentgyörgy önkormányzata idén először egy postaládát helyezett ki a főtéri karácsonyi vásárban, hogy a legkisebbek ide dobhassák be az angyalnak írt leveleiket, rajzaikat, kívánságlistáikat. Nagyüzem van, tudtuk meg a „postafelelőstől”, Dobos Annától.

Hirdetés
Hirdetés

A Kónya Ádám Művelődési Ház munkatársa megkeresésünkre elárulta, mindennap ürítik a postaládát, amelyben szépen gyűl a tartalom. Lezárt borítékokat, rajzokat, nyílt leveleket címeztek az angyalnak a gyerekek, akik nevüket is rárajzolták a küldeményre.

– Eredetileg úgy képzeltük, a szülők eljönnek majd a levélért, hiszen ha tudják is, mit kíván a gyermek (esetleg mert éppen együtt írták meg a levelet), elteszik majd emlékbe. Ehhez képest igen kevesen jönnek el a levélért – árulta e Dobos Anna.

Meg szerettük volna ismerni néhány levél tartalmát is, de azt a postások nem bonthatják fel, nem is teszik. Viszont, ami nincs borítékba zárva, arra vethetnek egy pillantást! Egyik kisgyerek ezt vetette papírra: „Kedves angyalka, szeretlek, és kérek tabletot, kicsike legot (nem tudni, hogy jut-e, mert ezt igen sokan írták – árulta el a postás), telefontokot, anyukámnak fésűt, apukámnak pálinkát, a hörcsögömnek valamit, a halacskámnak ételt, piros és kék lakkot, esernyőt. Ezek talán még teljesíthető kívánságok…”

Ha a kíváncsi szülők meglesnék a gyerekük Angyalhoz intézett kívánságait, legkésőbb december 23-án 15 óráig tehetik meg a művelődési házban. Érdeklődni a részletekért Dobos Annánál a 0749.418.741-es telefonszámon lehet. 

Fotó: Kristó Gotthárd Hunor

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük