Felhívás!

Fertőtlenítenek Kommandón

Fertőtlenítenek Kommandón Kovászna megye

Hiába, hogy elszigetelt településről beszélünk, Kommandó önkormányzata minden szükséges járvány elleni intézkedést betart, szerdán egy motoros fertőtlenítő pumpát vásároltak, amelyet már aznap bevetetettek a tömbházak fertőtlenítésére.

Kocsis Béla polgármestertől megtudtuk: a katonai rendeletnek eleget téve szerezték be a fent említett eszközt, és azonnal meg is kezdték a tömbházak fertőtlenítését. A munkálatot a polgármesteri hivatal által kinevezett személy végzi.

Kommandón az első pillanattól követték az állami utasításokat: a saját felelősségvállalási nyilatkozat modelljének fénymásolt példányait a polgármesteri hivatalban, az üzletekben és a helyi cégeknél is elhelyezték.

Az egészségügyi szükségletekre figyelve azt a megoldást hozták, hogy a háziorvos által kibocsátott recepteket a polgármesteri hivatal által kinevezett Kádár József váltja ki Kovásznán, akinek erre a célra hivatali járművet biztosítanak.

A Diakónia két alkalmazottal teljes programmal dolgozik: a beteggondozás és a mosodai program mellett a gyógyszerek beszerzésében, a számlák kifizetésében és bevásárlásban is segítenek.
– Arra kérek minden kommandóit, hogy szigorúan tartsák be az előírásban foglaltakat, hogy mihamarabb túl legyünk ezen a nehéz időszakon – üzente a polgármester.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.