Felszámolták a tengelytörőt

Felszámolták a tengelytörőt Kovászna megye

Új aszfaltréteg került az 1918. December 1. és a Gyárak utcák egy szakaszára Kézdivásárhelyen. Amint a kivitelező ezzel a munkálattal megvan, következik a többi kátyúzása.

Kézdivásárhely Csernáton felőli bejáratánál levő körforgalomtól kezdték meg az 1918. December 1. út aszfaltozását. Bár az E60-as számú európai, illetve a 11-es számú országút részét képezi, mégis egyfajta senki földjének számít, így Kézdivásárhely önkormányzata kénytelen volt saját pénzből finanszírozni a katasztrofális állapotban levő szakasz felújítását. Az út belső részén levő két sávra új aszfaltréteget öntenek, ugyanakkor az útkereszteződéseknél a padkák melletti sávokat is újraaszfaltozták.

A munkások tegnapi terepszemlénk során a Nap utca végénél található vasútátjárónál dolgoztak. A Gyárak utcájában egyébként csak addig öntenek új aszfaltot, a hátralevő részen pénzhiány miatt kátyúzásra szorítkoznak. A város pályázatot nyert a Gyárak utcájának folytatását képező Bem utca teljes rehabilitálására is, ott vélhetően még idén megkezdődnek a felújítás. Egyelőre, miután a Gyárak utcájában végeznek, prioritást élveznek a város utcái, ahol foltozás következik. Ezt követően jön sorban a Vasút utca hátralevő része és a Vágóhíd utca korszerűsítésének folytatása.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások