Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Feledni a dohányt!

Feledni a dohányt! Kovászna megye

Az Egyesült Nemzetek Szervezetéhez tartozó Egészségügyi Világszervezet (WHO) kezdeményezésére 1988 óta minden május 31. dohányzásmentes világnap. Erdélyben és Romániában is szerveznek ilyen jellegű országos napot minden november harmadik csütörtökén, ide kapcsolódó rendezvényekkel, a dohánynak, nikotinnak egészségkárosító hatását tudatosító előadásokkal, felhívásokkal.

Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgyön ma a Megyei Közegészségügyi Igazgatóság és partnerei a fő szervezők. A rendezvények központja a Sepsi Value Center néven ismert korszerű üzletegyüttes és övezete, 10 órától 12 óráig tartanak. Egy kijelölt helyszínen az érdeklődőknek ingyenes méréseket végeznek tüdőkapacitásukról, légzőrendszerük egészségi állapotáról, emellett, aki óhajtja, különleges szemüveg segítségével megismerheti azt, hogy milyen érzék- és látásmódosító hatása van a kábítószereknek.

A szervezők számos sportbemutatóval, mozgásgyakorlatokba való bekapcsolódással igyekeznek tudatosítani az egészséges életmód fontosságát, jótéteményeit. Közreműködnek: Mikes tánccsoport, Ida Aerobik, modern táncosok, Gyermekpalota és mások.  <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük