Hirdetés
Hirdetés

Feketézett a tanácsos

Feketézett a tanácsos Kovászna megye

Nemrég automatikusan felfüggesztették tanácsosi tisztségéből a szörcsei Paizs Attila MPP-s önkormányzati képviselőt, miután 2 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott szesszel és cigarettával történő feketézésért.

Hirdetés
Hirdetés

Mint azt Fejér Levente zabolai polgármester lapunknak megerősítette, a helyi önkormányzatot átiratban értesítette a bíróság, hogy egy hároméves ügy végkimeneteleként a fent nevezett okokért 2 év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Paizs Attilát, és ez idő leteltéig nem tölthet be közéleti tisztséget. A zabolai testület április 19-én döntött Paizs mandátumának megszüntetéséről.

A 2008 óta tanácsosként tevékenykedő Paizs után a listán Péter Levente, Haralyi Loránd, Tóth Dénes következnének, ám őket mind az RMDSZ színeiben választották meg. Érdemes megjegyezni, hogy közülük csak Tóth Dénes szörcsei, és régi „szokás”, hogy a zabolai testületben két szörcsei tanácsos szerepel. Hogy közülük ki lesz a testületi tag, arról a májusi ülésen döntenek.

Paizs Attila emellett a Zabola községi iskolabuszt vezeti, ez a beosztása továbbra is megmarad, illetve MPP-s párttagságát sem veszítette el.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások