Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

FRISSÍTVE: Fejbe lőtte magát egy rendőr Baróton

FRISSÍTVE: Fejbe lőtte magát egy rendőr Baróton Kovászna megye

Lőtt sebbel a fején találtak rá egy 24 évese rendőrtisztre kollégái csütörtök reggel a baróti rendőrség egyik szobájában.

Hirdetés
Hirdetés

Megtalálásakor a férfi még életben volt, ezért kollégái azonnal hívták a mentősöket, akik súlyos állapotban szállították kórházba, de sajnos már nem tudták megmenteni az életét.

A Kovászna megyei rendőr-főkapitányság részvétét fejezi ki az elhunyt családjának.

A férfi 2019 óta dolgozott a megyei rendőrség kötelékében, előtte rendőrtiszti iskolát végzett.

A sepsiszentgyörgyi ügyészség nyomozásba kezdett a történtek pontos feltárása érdekében. Az első vizsgálatok alapján feltehetően öngyilkosság történt.

Részletekkel a Székely Hírmondó pénteki számában jelentkezünk!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. január 28., 21:56
  ÉRTÉKELÉS: -3

  Tragikus de érdekes dolog ez! Baróton a rendörség a központban van és egy lövés (föleg éjjel) nagyon nagyot szól!! Hogy nem hallotta ezt senki??

 • User
  Dátum: 2021. január 30., 11:35
  ÉRTÉKELÉS: 13

  Én erre csak ezt írnám….Nem a rendőr a hibás, hogy vírus van…nekik is vannak felettesei, főnökei akik nagyobb emberek mint ők…itt jön közbe a politikus és más nagy kutyák… ők is emberek akiknek parancsolnak és hogy ha nem teljesitnek akkor repülnek…Nem egy rendőrt ismerek akik nyugdíjba vonultak vagy leléptek külföldre mert nem bírták tovább…ők is emberek vannak érzelmeik és van életük mimd amellett, hogy rendőrök…ők is pont úgy tanultak és küzdöttek azért, hogy ők is munkások legyenek hogy nekik is meglegyen a napi betevőjük…ezt csak a rosszindulatú és gúnyolódó kommentek miatt írom…