Felhívás!

Falunapok lesznek Bélafalván

Falunapok lesznek Bélafalván Kovászna megye

Szeptember 14–15-én, szombaton és vasárnap zajlanak idén a bélafalvi falunapok. A kétnapos rendezvény idén érkezett a hetedik kiadásához. Míg szombaton inkább a koncerteken van a hangsúly, vasárnap helyet kap az iskolák ünnepi műsora, a néptánc-műsor, illetve férfikórus is színpadra lép.

A faluünnepség megnyitója szombaton 10 órától lesz, azt követi 11 órás kezdettel a minifoci-bajnokság. Ezt követően a koncerteké lesz a főszerep, 18.30-tól fellép a West Hotel együttes, utánuk 19.30-kor Györgykovács Barbara és Opra Gyöngyike könnyűzenei előadását tekinthetik meg az érdeklődők. 20 órától Gyergyai Anita énekel, 20.30-kor Szimpla Kárpáci-koncert lesz, a napot pedig retróparti zárja 21.30-tól.

A vasárnapi programsorozat 12.30-kor kezdődik ünnepi szentmisével. Ezt követően 16 órakor a bélafalvi Tuzson János Elemi Iskola ünnepi műsora lesz látható, majd pedig a kézdiszentkereszti Trefán Leonárd Általános Iskoláé, 17.30-kor fellép a kézdiszentkereszti férfikórus. 18 órakor a kézdiszentkereszti Tisztás és Tisztácska néptáncegyüttes foglalja el a színpadot, majd 19-kor kezdődik a táncház. 19.30-kor fellép az Unikum zenekar, a faluünnepséget 22 órakor tűzijáték zárja. <<

Bartok Barbara

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.