Felhívás!

Erdővidéken nincs vírus?

Erdővidéken nincs vírus? Kovászna megye

A baróti, eddig az iskola tornatermében működött oltóközpont szeptember 7-től felköltözött a régi poliklinika épületébe, a Kossuth Lajos utca 124. szám alá. A közzétett program szerint az oltóközpont minden kedden, csütörtökön és szombaton működik 8–14 óra között.

Az oltóközpont legutóbb közzétett, az idei első hét hónapra szóló mérlege szerint Erdővidéken a lakosság mintegy alig 7%-a oltotta be magát, így nyugodtan elmondható, hogy ezen a vidéken az oltani–nem oltani harc az oltásellenesek fölényes győzelmével ért véget, persze, ha csak a vírus másképp nem gondolja majd.

A baróti polgármesteri hivatal szeptember 23-i értesítése szerint Baróton immár negyedik hónapja egyetlen koronavírusos megbetegedést sem regisztráltak, a megbetegedések állását azonban bárki ellenőrizheti a Megyei Egészségügyi Igazgatóság honlapján is. A szeptember 27-i, friss adatbázis szerint Erdővidéken Vargyason a legmagasabb az incidencia, ám ott is mindössze 0,58 ezrelék, ami azt jelenti, hogy a község 1738 lakosából egy beteg. Bardocon 0,38 ezrelék, Baróton 0,33 ezrelék a megbetegedések aránya (ezek szerint három koronavírusos eset van), a többi erdővidéki településen a betegek száma nulla.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. szeptember 28., 8:43
  ÉRTÉKELÉS: -3

  A prefektúra minden hétköznap megküldött jelentése szerint szeptember 24-én, pénteken egyetlen koronavírusos eset sem volt városunkban. Június 18 után első alkalommal a szeptember 27-i jelentés ad hírt koronavírusos betegről, 3 főt azonosítottak.

  Benedek Huszár János

 • User
  Dátum: 2021. szeptember 28., 11:20
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Onnok tenyleg ennyire naivak? 🙂 Ugyanugy vannak betegek szep szamban ott is csak felnek bejelenteni mert nem akarnak karantenban ulni. Annyira konnyu Onnoket befolyasolni, ez nem jo jel 😉