Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Érdemes házhoz rendelni

Érdemes házhoz rendelni Kovászna megye

A szükségállapot alatt aktiválta újra a korábban már működő online vásárlói felületét a Bertis cég, és bár a karanténnak vége, továbbra is keresik a vásárlók. A bevásárláshoz csak internetkapcsolat szükséges.

Hirdetés
Hirdetés

A szükségállapot hívta életre a bertisonline platformot, ezzel is segítették a lakosságot, amikor nem járhattak ki kedvük szerint vásárolni – mondja Berszány Botond ügyvezető. Az oldal sikernek örvendett, Sepsiszentgyörgyön és Kézdivásárhelyen egyaránt igénybe vették a vásárlók. Hat hónap alatt mintegy 1800 rendelést fogadtak, ami átlagosan napi 10 vásárlót jelent. Többnyire felvágottat, hústerméket, de kenyeret, alapélelmiszert is rendeltek. Voltak, akik rendszeresen szállíttattak házhoz vizet vagy sört, a rendszeres vásárlók pedig így intézték a heti bevásárlást.

A felület jelenleg is elérhető, szükség van rá – véli Berszány. A bevásárlás könnyen működik, egyszerű regisztrációval lehet kiválasztani a termékeket, a fizetés pedig történhet kártyával vagy készpénzzel is átvételkor. Ugyanakkor a vásárlók azt is kiválaszthatják, melyik napra és hány órakor kérik az árut. A cégnél nincs kiszállítási díj, viszont egy minimális rendelési összeget megszabtak. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások