Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Épülget a kézdivásárhelyi uszoda

Épülget a kézdivásárhelyi uszoda Kovászna megye

Miután májusban megtisztították a meglévő alapot, a napokban végre hozzáláttak a leendő kézdivásárhelyi uszoda építéséhez.

Hirdetés
Hirdetés

Harminchat hónap alatt kell elkészíteni a M. I. S. Grup cégcsoportnak a márciusban aláírt kivitelezés szerződés értelmében az öt medencét magába foglaló, 22 millió eurós, kormánytámogatással épülő uszodát. Májusban megtisztították az alapot, aztán látszólagos csend következett. Az RMDSZ júniusi kormányból való kilépése a pesszimisták malmára hajthatta volna a vizet, ám akkor megkeresésünkre Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere optimistán nyilatkozott.

„Mi végezzük a dolgunkat, ahogy eddig, és meg vagyok győződve, hogy amennyiben lesznek is akadályok, előbb-utóbb meg tudjuk valósítani mindazt, amit célul tűztünk ki. Az uszodánál, bár lassan, de haladnak.”

Néhány napja bemozdult a kivitelező, hozzáláttak az oszlopok kiöntéséhez. „Több rendbeli egyeztetés után végre, dolgoznak az uszodánál, azt ígérték, hogy két hét alatt kiöntik az oszlopokat” – nyugtázta a céhes város elöljárója.

Fotók: Kézdivásárhely Önkormányzata

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások