Hirdetés
Hirdetés

Épül a Value Centre

Épül a Value Centre Kovászna megye

Közleményben tudatta szerkesztőségünkkel a Prime Kapital befektetői alap a Sepsi Value Centre építésének elkezdését. Az új kereskedelmi és szabadidőközpont mintegy 220 ezer, a vonzáskörzetében élő potenciális vásárlót céloz meg. A nyitás prognosztizált dátuma 2020.

A Prime Kapital egy Oltmező utcai hathektáros felületen fogott neki a építkezésnek. Saját forrásokból épít egy Carrefour hipermarketet, egy kereskedelmi galériát, gyorséttermet, illetve más üzletláncoknak is kiad kereskedelmi felületeket. A bérlők országos, nemzetközi és helyi érdekeltségű kereskedők és szolgáltatók lesznek. A Carrefour mellett a Dedeman barkácsáruházlánc tulajdonosa saját tőkéből kivitelezi a legújabb egységét. A nyitásig elkészül az Oltmező utcai körforgalom is, amely része a rendezési tervnek, és megkönnyíti a Value Centre-be igyekvőknek a főútról lehajtást.

Hirdetés
Hirdetés

Több, ebbe a bevásárlóközpontba betelepedő cég már keresi a személyzetet – közölte legutóbbi sajtótájékoztatóján Kelemen Tibor munkaügyi igazgató –, de ebben a kérdésben mindenki saját humánerőforrás-politikája szerint jár el. A multicégek akár egy évvel korábban is nekiláthatnak a toborzásnak, mivel belső rendszerükbe a személyzet képzése is beletartozik.

A Közép-Kelet-Európában aktív befektető csoport a már létező nagybányai, zilahi és romani bevásárló központok mellett az ország további kilenc városában fejleszt lakóövezeti és kereskedelmi ingatlanokat. A csapat több mint 200 szakemberből áll, tevékenységük az ingatlanfejlesztések teljes területét átfogja a vásárlástól a tervezésen át a bérbeadásig, eladásig, adminisztrálásig – áll a közleményben. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások