Hirdetés
Hirdetés

Ép testek, ép lelkek

Ép testek, ép lelkek Kovászna megye

A héten három tantárgyolimpia országos szakaszának is háromszéki helyszínt választottak a tanügyminisztérium illetékesei, illetve felkérték a megyei tanfelügyelőséget, hogy vállalja el és szervezze meg ezeket a versenyeket. Volt szabadfogású birkózó-olimpia, katolikus vallásverseny és asztalitenisz-verseny is.

Hirdetés
Hirdetés

Bár a rendezéshez kiutalták a megfelelő pénzalapokat, ez sok pluszmunkát jelent a fogadó és a diákokat kísérő tanároknak is, a jeles tanulók pedig a korábban kifejtett erőfeszítéseikért most nemcsak oklevelet kaphatnak, hanem tartalmas szabadidő-programot szerveznek nekik a vendéglátók.
A háromnapos birkózó-olimpiának a szentgyörgyi Mihai Viteazul Főgimnázium adott otthont, a mai eredményhirdetésen eldől, hogy kik az ország minden szegletéből érkezett 280 versenyző közül a legjobbak.

A Gyulafehérvári Teológiai Kar társszervezésével lebonyolított katolikus vallásverseny országos szakaszára 135, 5–12.-es diák érkezett a Székely Mikó Kollégiumba, s Kézdivásárhelyen jelenleg is szimultán zajlik három helyszínen, a Nagy Mózes Líceumban, a Gábor Áron Szakközépiskolában és a Turóczi Mózes Általános Iskolában az Iskolai sport országos olimpiája keretében megtartott asztalitenisz-verseny, a háromnapos megmérettetésen 27-én, szombaton hirdetnek eredményt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük