Felhívás!

Emlékezetes módon kérte meg szerelme kezét egy sepsiszentgyörgyi tűzoltó

Emlékezetes módon kérte meg szerelme kezét egy sepsiszentgyörgyi tűzoltó Kovászna megye

Igazán különleges lánykéréssel lepte meg kedvesét egy lánglovag szombaton a sepsiszentgyörgyi tűzoltóállomáson. Kollégáit is bevonta a romantikus filmeket idéző akcióba, a válasz pedig egy határozott “IGEN” volt. A nem mindennapi eseményről a belügyminisztérium számolt be Facebook-oldalán.

“- Holnap a SMURD rohammentőn dolgozom, de lesz egy gyakorlatunk is a létrás autóval. Szeretnéd megnézni? – kérdezte George barátnőjétől, Nicoletától.

– Ha lehet, persze, hogy jövök. Hány órakor?

– 14 órakor lenne jó!

Másnap, a megbeszélt időpontban Nicoleta megérkezett a tűzoltóállomásra.

A gyakorlat már elkezdődött, George pedig a létrás autó kosárban volt, tekintélyes magasságban.

Egyszer csak megszólalt a tűzriasztó, és kinyíltak a garázs ajtajai.

A bent álló tűzoltóautók meg sem mozdultak, azonban leolvasható volt róluk egy üzenet:

NICOLETA, SZERETLEK! HOZZÁM JÖSSZ FELESÉGÜL?

A hölgy csak ekkor jött rá, hogy valójában nincs is semmilyen gyakorlat, hanem épp most kérték meg a kezét.

George – miután leszállt a létrás autóról – kezében egy gyűrűt és egy csokor virágot tartva térdre ereszkedett, Nicoleta pedig szemében könnyekkel egy szívből jövő IGEN-t mondott!

George 2016 óta dolgozik a sepsiszentgyörgyi tűzoltóállomáson és egy évvel ezelőtt ismerte meg Nicoletát, aki pár nappal korábban közölte vele, hogy gyermeket várnak.

SOK BOLDOGSÁGOT, GEORGE ÉS NICOLETA!

Legyen szép és boldog életetek együtt!” – áll a Kovászna megyei vészhelyzeti bizottság (ISU) és a belügyminisztérium Facebook-oldalain egyaránt közzétett üzenetben.

A két bejegyzéshez szombat este óta több mint tízezer reakció, több száz megosztás, illetve gratuláló hozzászólás érkezett.

(Facebook / Belügyminisztérium, fotó: ISU Covasna)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. április 27., 21:15
    ÉRTÉKELÉS: 8

    George alig két éve el a városban a túlfizetett munka miatt jött ide, a többi nagyrészt belügyes alkalmazott barátaihoz hasonlóan. Nikoletta itt született ejtőernyős szülők gyerekeként akik ezelőtt 35 évvel jöttek a városba mint George mert a hűje szekelyek közé kell a felsőbbrendű vezető lehetőleg Moldvából. Nicoleta most már lassan végez egy sötét egyetemen és rögtön felveszik mint legalkalmasabbat bármelyik állami intézménybe, főleg olyanba melynek a vezetését a helyi egypárt átengedett egy nem magyar igazgatónak. Aztán az ANL nek nevezett inkubátorban élnek mig megnem halnak és teleszulik Székelyföldet őshonos dakfiokakkal. És sic transit gloria mundi… már a rómaiak is így csinálták a dákokkal állítólag…..