Felhívás!

Előadás vállalkozóknak

Ingyenes szakmai előadásra hívja a kézdi-orbaiszéki vállalkozókat a kézdivásárhelyi Ipari Parkok Kft. és a Goodwill Consulting Kft. április 5-én, kedden 12 órától a Vállalkozói Inkubátorházba. Az előadás során a jelenlévőket a jövőbeni pályázati lehetőségekről tájékoztatják, de a Kézdivásárhely–Kovászna Metropolisz Fejlesztési Társulás céljaiba is betekintést nyerhetnek.

A bemutató során a környékbeli kis-, középvállalkozások, induló és indulás előtti cégek vezetői megismerhetik az aktuális finanszírozási lehetőségeket, valamint a lehívható pénzügyi támogatásokat. Gábor Balázs, a Kézdivásárhely–Kovászna Metropolisz Fejlesztési Társulás ügyvezetője rövid bemutatót tart a metropolisz-övezetről, folyamatban lévő pályázatairól és jövőbeni céljairól. Fejér Áron az ipari parkokról nyújt ismertetőt, hogy mennyire vannak lefödve, milyen lehetőségeket kínálnak a vállalkozásoknak, mire van lehetőség beruházni.

– A vállalkozók szükség esetén akár partnerségre is léphetnek a fejlesztési társulással, ha egy esetleges pályázat ezt igényli – mondta el Gábor Balázs.

A szervezők nem titkolt célja továbbá az, hogy az eseménnyel elindítsanak egy folyamatot, amellyel kialakítanak a környéken egy élő vállalkozói közösséget, akik legalább havonta találkoznának, a beszélgetésekre pedig szakértőket is elhívnának azokban a témákban, amelyekben kérdések merülnek fel.
A szakmai előadásra jelentkezni kell, az űrlap megtalálható a Kézdivásárhelyi Ipari Parkok Facebook-oldal eseményénél.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.