Hirdetés
Hirdetés

Előadás a színházi világnap alkalmából

Előadás a színházi világnap alkalmából Kovászna megye

A Cimborák Bábszínház a színházi világnap alkalmából, március 27-én, hétfőn 20.13-tól a Részeg halottakat nem szolgálunk ki! című Örkény István egyperces novelláiból készült kirakat-előadását játssza, kizárólag 14 éven felüli nézőknek.

Hirdetés
Hirdetés

Egy dolog biztos: a világ a feje tetejére állt! Ebben a világban az abszurditás hétköznapi, a groteszk megszokott. Történetünk főszereplője Nagymamóka, akinek néha siralmasan tragikus, máskor meghatóan romantikus, vagy épp hajmeresztően félelmetes, de mindenképpen fordulatos és akciódús kalandjait követhetjük figyelemmel. Dehogyis! Nincs semmi izgalmas! Igazából nem is történik semmi… szóval nincs semmi újság! Sőt, Nagymamóka nem is főszereplő! A szódásüveg az! Vagy inkább a gránitobeliszk? Esetleg egy krizantém? Végülis minden csak nézőpont kérdése! Társadalomkritika bábokkal, avagy görbe tükör egy ablaküvegen keresztül, Örkény-módra. Erre kell számítani! Vagy arra!” – olvasható az előadás ajánlójában.

Az előadás megtekinthető a Tamási Áron Színház kirakatában, a Szabadság téren felépített nézőtérről 21 nézőnek. További előadások: március 29-én, 30-án, 31-én és április 1-én 20.13-tól. Jegyeket foglalni, az előadással kapcsolatban érdeklődni a 0755 335 400-ás telefonszámon, Csüdöm Eszternél lehetséges. Részletes tájékoztatás a www.facebook.com/Cimborak oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük