Felhívás!

Elő a hólapátot!

Elő a hólapátot! Kovászna megye

Nem mondhatni, hogy mindenki elégedettséggel nyugtázta a hóeltakarító eke ténykedését Baróton a minapi nagyobb havazások után, észrevételek munkájával kapcsolatban még a városi ta­nács­ülésen is elhangzottak.

A közösségi oldalra képek kerültek fel, a baj nagyjából az volt, hogy az eke elnyomta ugyan a havat, de a parkoló autók elé, s miután az összegyűlt hó jéggé fagyott, elég nehéz kiállni a parkolókból.
Nyilván, mint ilyenkor lenni szokott, a hozzászólóktól általában keresetlen szavak zúdultak a városvezetés, illetve az „ingyen élő szociálisok” felé, de olyan is akadt, aki emlékeztette a rögtönzött vita résztvevőit, hogy létezik a világon egy hólapátnak nevezett szerszám, mellyel a havazás okozta gondokat nagyjából mindenki maga megoldhatná, csak hát nyilván, egy Facebook-beírásnál valamivel nagyobb erőfeszítéssel.

A múlt heti tanácsülésen Szakács László, a város alpolgármestere megjegyezte: „Ahol autó van, abból a parkolóból nem tudják elnyomni a havat, mindenre apró részletre odafigyelni sem tudnak, de lehetőségük szerint próbálják megoldani a felmerült gondokat”.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.