Felhívás!

Az első koronavírusos haláleset Kovászna megyében

Az első koronavírusos haláleset Kovászna megyében Kovászna megye

Elhunyt egy 77 éves nő Kovászna megyében a koronavírus okozta komplikációk következtében – közölte a Stratégiai Kommunikációs Csoport.

A nőt március 18-án utalták be a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházba, március 26-án vettek tőle mintát, március 28-án igazolták fertőzöttségét az új koronavírussal. A beteg március 30-án halt meg. Egyebek mellett nyaki gerincproblémái voltak és tetraplegiában (végtagbénulásban) szenvedett.

Ő volt a koronavírus 90. áldozata Romániában. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. április 1., 21:59
  ÉRTÉKELÉS: 33

  Ez a más betegségékbe is szenvedett ez nagyon felkapott szó lett nálunk. Mindenki szenved valamibe, van aki a felelőtlenségbe van aki a hülyeségbe és van aki betegségbe.

 • User
  Dátum: 2020. április 1., 21:57
  ÉRTÉKELÉS: -8

  Március 18-án nincs is bejelentett koranavirusos.. föképp nem egy 77 éves nő, egy ilyen még március 13 lett pozitiv teszttel . Most akkor ez hogy is van ??????!!!

  • User
   Dátum: 2020. április 2., 8:57
   ÉRTÉKELÉS: 11

   Marcius 18an utaltak be a kórházba és 26an végeztek koronavirus tesztet rajta miután a drága orvosaink haza jöttek és a fel megyét megfertoztek, sehol sem írja hogy koronavírus miatt utaltak volna be. Szöveg erzetlmezes nula ülj le egyes!!

  • User
   Dátum: 2020. április 2., 9:52
   ÉRTÉKELÉS: 1

   Igen az, és teljes bénulása is volt. Valószínű a vírus nélkül is elhunyt volna, de ettől még ha kimutatták benne a vírust, akkor az áldozatokhoz sorolják.

 • User
  Dátum: 2020. április 2., 8:26
  ÉRTÉKELÉS: 5

  28_an beutaltak a kórházba S csak 26.an vették le a mintát??az kemény 8nap. Mi lesz, ha majd rengeteg beteg lesz, azt a helyzetet hogy fogják kezelni a szentgyörgyi orvosok?

  • User
   Dátum: 2020. április 2., 11:48
   ÉRTÉKELÉS: 3

   Lehet nem volt tünete? Az alapbetegsége egyáltalán nem erre utal, gyanítható, hogy azért került intenzívre, nem a koronavírus miatt. Csak közben kiderült.
   27-én jött a hír, hogy az intenzívet lezárják, mert fertőzés van. Vagy ez az eset volt, vagy emiatt derült ki másnap, hogy a hölgy is fertőzött.

 • User
  Dátum: 2020. április 2., 10:12
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Ez tényleg érdekes,hogy akik meghalnak mindnek volt valamilyen más betegsége is,ritka ember aki makk egészséges , szerintem nem kezelik a meglévő betegséget csak a koronavirus al foglalkoznak ez az én véleményem

 • User
  Dátum: 2020. április 2., 15:01
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Ez egy autoimmun betegség, amely megtámadja a neuronok myelin hüvelyét és elpusztítsa azt. Pusztítsd el. Ez azt jelenti, hogy a beteg azt érzi, mintha megérintett volna egy nélküli villamos kábelt. Az agyból eljutnak az információk a szervekbe és onnan vissza. A gerincvelő egy részében nincs izolálás. Cortizonnal kezelik, (dexametazon, prednizon) Ezeknek hosszabb használata a beteg immunrendszerének gyengítéséhez vezetnek, az antibiotikumok sem működnek, egyszerű bakteriális fertőzések esetén sem. Ebben az esetben egy bénult, autoimmun beteg haláláról van szó, aki semmi esetre sem wuhani tüdőgyulladásban. Bárhogyan akarják az illetékesek „javítani” a statisztikájukat.

  • User
   Dátum: 2020. április 4., 22:45
   ÉRTÉKELÉS: 4

   8 napon kereszul nm volt idejuk mint at venni? Mert vartak a mintavetelel 8 napot mikor tudjak mijen jarvany van!!!! Mar legelso nap azzal kene kezdjek a kivizsgalast hogy minden betegtol minrat vegyenek aki bekerul a korhazba vagy a surgosegre!!!! Ne heteket varjanak!!!!