Hirdetés
Hirdetés

Egyirányúsítás lesz

Egyirányúsítás lesz Kovászna megye

Elkezdődött Baróton a Kifli negyed felújítása. Elméletileg egy, valamivel több mint háromszáz méteres, a tömbházak közé benyúló út- és járdaszakasz modernizálásáról van szó, melyet még tavaly megnyert a Kovászna megyei Út és Híd Rt., ám csak most fogtak neki az építkezésnek.

A munkálat összértéke 564 ezer lej, ezt kisebb részben saját, nagyobb részben pedig kölcsönpénzből fedezi a város. A felújítás beleillik abba az elképzelésbe, melyet már több éve hangoztat a városvezetés, éspedig, hogy szakaszosan újítják fel Barót utcáit: a Rózsa utca és a Szabadság tér modernizálása után következett a Béke utca, hátravan még ebben a városrészben a Bánya utca és ugyancsak a Rózsa negyedben egy kisebb, tömbházak körüli útszakasz felújítása.

A cég részlegvezetőjétől, Ván­cza Tibortól a helyszínen megtudtuk, három–négy hónap alatt tervezik befejezni a felújítást, az itt lakók lényeges változásra kell számítsanak utána, ugyanis egyirányúsítják a forgalmat, a járművek a központ felőli részről hajthatnak majd be, a túloldalon pedig ki a negyedből.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük