Hirdetés
Hirdetés

Egyetemisták ballagtak

Egyetemisták ballagtak Kovászna megye

A Plugor Sándor Művészeti Líceum Eufónia kórusa tegnap délelőtt a Babeș-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) sepsiszentgyörgyi kihelyezett tagozatán elballagott 28 végzősnek énekelte el a Gaudeamust.

Az egyetem idén ünnepeli – külsőségektől mentesen – fennállásának 20. évfordulóját, de „legyen a jövőnk fényesebb, mint a múltunk”, kívánta Cziprián Loránd igazgató, aki egyaránt reméli a támogatást a helyi hatóságoktól és az egyetem kolozsvári vezetőségétől a fejlődéshez.
Dr. Bartalis Ildikó búcsúztatta a tizedik környezettudomány szakos nemzedéket, idén 14 hallgatót. „Most már nemcsak magatokért vagytok felelősek” – mondta, a folyamatos továbbképzést is figyelmükbe ajánlván.
Dr. Fazakas József, az egyetem volt főigazgatója után dr. Székely Zsolt egyetemi docens búcsúztatta a közigazgatási szak 9 román, 15 magyar tagozatos végzősét, az egyetem fennállása óta a 17. nemzedéket, majd a környezettudomány szakos ballagók nevében Timár Tímea, a román tagozatos közigazgatást végzettek nevében Lőrincz-Czofa Krisztina, a magyar tagozatosok nevében pedig Incze Krisztina szólt a jelenlevőkhöz. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük