Felhívás!

Egy hét a parlamentben

Egy hét a parlamentben Kovászna megye

Nem érte különösebb meglepetés, nagyjából erre számított Könczei Csaba a parlamentben – mondta el egyheti munka után a frissen megválasztott parlamenti képviselő. Egy-két dolog azért bejött pluszba…

A Kovászna Megyei Mezőgazdasági Igazgatóság korábbi igazgatója, aki a december 6-ai parlamenti választásokon nyert képviselői mandátumot, azt mondja: fog ez menni.

– Valami ilyesmire számítottam. A legnehezebb talán a rengeteg holtidő. Folytak a tárgyalások a parlamenti csoportokon belül, a kormánnyal kapcsolatban, és közben kellett másokra várni. Én nem vagyok ahhoz szokva, hogy félórákat, órákat várjak – márpedig szó szerint semmit sem lehetett csinálni, nemcsak azért, mert még azt sem tudtam, hogy melyik ajtó merre nyílik, hanem azért sem, mert minden ilyen forduló után, amiről senki nem tudta, hogy meddig tart, volt egy szavazás, amin ott kellett lenni. Az is némiképpen váratlanul ért, hogy a munkanap hajnal fél háromig tartott. De ez az első három nap volt így, kialakul egy rend, és akkor lehet majd dolgozni – nyilatkozta a „zöldfülű” képviselő.

Könczei „beverekedte magát” a mezőgazdasági bizottságba (a két RMDSZ-helyre három jelentkező akadt), és tagja a petíciós bizottságnak is. A frakcióban „jó a társaság”, meg van győződve arról, hogy „eredményes munkát” végeznek majd.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások