Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csernátonból eltűnt személyt találtak meg a rendőrök

Csernátonból eltűnt személyt találtak meg a rendőrök Kovászna megye

Sikerrel zárult egy 53 éves, csernátoni férfi keresése, aki önszántából ment el otthonról. A férfit jó egészségi állapotban találták meg.

Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn este 9 óra körül értesítette a rendőröket egy csernátoni férfi, hogy 53 éves apja otthonról a Barthafalva nevű erdőrészre távozott, azonban nem tért onnan haza.

A bejelentés nyomán a kézdivásárhelyi rendőrség, a kriminalisztika, a tűzoltóság, a csendőrség, az erdészet, a hegyimentő szolgálat munkatársai, illetve önkéntesek indultak a férfi keresésére. A hatóságok a nehezen megközelíthető helyszín miatt lánctalpas terepjárókat, quad-okat, egy drónt és egy keresőkutyát is bevetettek.

Végül a férfit kedd délben 1 óra körül találták meg, öt kilométerre Felsőcsernátontól, az Óvárkertek nevezetű helyen, majd kórházba szállították orvosi kivizsgálás céljából – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2021. április 21., 15:47
   ÉRTÉKELÉS: 15

   Tisztelt szerkesztőség. Minden nem úgy van ahogy önök leírták. Ugyanis az a személy nem 53 éves és nem is önszántából ment el otthonról. Sajnos szegény nagyon beteg, agysorvadásban szenved. És aki kellene gondozza az elutazott Németországba a pénzével együtt! Tisztelettel egy Csernátoni lakós.