Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csendes évkezdet

Csendes évkezdet Kovászna megye

Óvatosan kezdte Háromszék népe az új esztendőt: mondhatni szokatlan módon szinte semmi dolguk nem akadt sem a rendfenntartóknak, sem a tűzoltóknak.

Radu Stroie, a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság (IPJ) szóvivője úgy fogalmazott: „komolyabb baleset” nem történt a megyében. December 31-én Maksán volt egy kisebb koccanás, csütörtök reggel pedig a Bodza-mentén, Gura Siriuluinál, Kovászna és Buzău megye határán ütközött két autó. Egy Brassóból Buzău felé tartó személygépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, egy jobbkanyarban átsodródott a szembejövő sávra, és frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő autóval. A Brassó felé tartó gépkocsiban egy kiskorú enyhén megsérült, őt a bodzafordulói kórházba szállították kivizsgálásra, komolyabb baja nem esett. A gépkocsivezetők közül egyik sem fogyasztott alkoholt, de a vétkes jármű sofőrje ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indítottak eljárást – mondta el Radu Stroie.

Hirdetés
Hirdetés

Alig akadt dolguk a tűzoltóknak, szilveszter délutánján Zágonbárkányban lángolt egy kémény, este 11 órakor pedig Kökösbácsteleken ugyancsak egy kémény gyúlt meg. Marius Tolvaj még elmondta: január 1-jén az Oltmező utcába kellett kiszállniuk, hogy eltávolítsanak egy úttestre dőlt fát, sérültek itt sem voltak. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 3., 8:17
    ÉRTÉKELÉS: 10

    Mi is történjen HarKovban mikor 10 lakósra jut 1 rendfenntartó és még az ittlakók is kulturáltan viselkednek kivéve pár szekér rromát akit el kellene deportálni!😁