Felhívás!

Civilek és egyházak pályázhatnak

Civilek és egyházak pályázhatnak Kovászna megye

Kovászna Megye Tanácsa idén ismét meghirdette a civil szervezeteknek és az egyházközségeknek szóló pályázatát. Idén is nyolc kategóriában lehet pályázni, kiemelt támogatást kap 2022-ben a táboroztatás.

Kulturális és szabadidős programok, rendezvények szervezésére, kiadványok megjelentetésére, népviselet, örökségvédelmi és sportprojektek résztámogatására civil szervezetek, egyházak, ifjúsági és diákszervezetek, sportolók és egyesületek igényelhetnek támogatást, de falugondnoki szolgálat biztosítására és egyházi ingatlanok karbantartására, restaurálására is lehet pályázni.

A kiírásnak megfelelően pályázni lehet művelődési, oktatási-tudományos, szabadidős programok és rendezvények résztámogatására, ifjúsági szervezetek által szervezett művelődési, oktatási-tudományos, szabadidős programok és rendezvények résztámogatására, ebben az esetben a legnagyobb megítélhető összeg 10.000 lej. A pályázat leadható személyesen a megyei tanács iktatójában, vagy postai küldeményként, a határidő március 7-e, 12 óra. A pályázati kiírás elérhető a kvmt.ro honlapon. 
(KVMT-sajtóiroda)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.