Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bútorok, élelem, ruhanemű

Bútorok, élelem, ruhanemű Kovászna megye

Tizenkét platósteherautónyi csomagot vittek fel Kommandóra vasárnap a Fiatalok Kovásznáért Szervezet (FIKOSZ) tagjai és az őket segítő magánszemélyek. Élelem és ruházat mellett bútorokat is kaptak a tűzvész miatt otthon nélkül maradt személyek.

Sinka Norbert, a FIKOSZ elnöke lapunknak elmondta, a tűzvész után már másnap megszervezték és meghirdették a gyűjtést, egy hétig pedig mindennap várták a segíteni vágyókat. Vasárnap pedig összegyűjtötték a megye különböző pontjaiból a bútoradományokat.

Hirdetés
Hirdetés

– Tizenkét platósteherautónyi adomány gyűlt össze, amelyből háromban élelem volt, egy 7,5 tonnás autóban ruhanemű, a többiben pedig bútorzat került szállításra. A csomagokat a kommandói református parókiára szállítottuk. Szeretném megköszönni az adományozók mellett azoknak a magánszemélyeknek, a sepsiszentgyörgyi DPD munkatársainak, nem utolsó sorban pedig a polgármesteri hivatalnak, hogy autókkal segítettek nekünk a szállításban – mondta el Sinka.

A több mint 200 zsák ruhanemű, takaró, párna, matrac, élelem, elektronikai eszközök, konyhai kiegészítők, ágyak, szekrények, székek, asztalok, kanapék, fotelek és kiságy mellett 3000 lej pénzbeli adományt sikerült a fiataloknak átadni a kárt szenvedett személyeknek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük