Hirdetés
Hirdetés

Bibarcfalva építőkre vár

Bibarcfalva építőkre vár Kovászna megye

Mint az várható volt, a bibarcfalvi fürdő felújításának szükségessége mellett nem mentek el szótlanul a baróti polgármesterjelöltek. Lázár-Kiss Barna András egyenesen Vincze Lóránt EP-képviselőt hívta meg, vegye ő is szemügyre a lerobbant létesítményt.

Hirdetés
Hirdetés

– Olyan beruházásra lenne szükség, melyből ez a strand ismét életre kelhetne, és a helybéliek javát szolgálná, mondta a polgármesterjelölt, és van egy terve, melyhez uniós támogatás kell, mert úgy jóval kisebb lenne a település önrésze. (A korábbi felújítási szándék épp az önrész miatt esett el, Barót nem tudta azt fedezni – szerk.)

„Lesz pénz, de ehhez arra lenne szükség, hogy a vasárnapi választáson a közösség támogassa az RMDSZ csapatát” – nyomatékosította Vincze Lóránt.
Egy másik jelölt, Benedek H. János azt mondta, a falut, Bibarcfalvát az elmúlt mandátumban annyira sem méltatták, hogy legalább a szennyvízrendszerének bár a tervét elkészíttessék.

„Sok munkánk lesz Bibarcfalván, de megbírjuk, elvégezzük” – hangoztatta Benedek, hozzáfűzve, hogy az őt is támogató Erdélyi Magyar Szövetségnek a baróti tanácsban két bibarcfalvi képviselője is lehet, akikkel együtt bátran néznek a feladatok elé. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. szeptember 22., 3:49
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Lázár Kiss Barna partnere az RMDSZ és Tamás Sándor. A nagyot mondó Benedek (nem Huszár) Jánosé pedig az EMSZ és Toró T. Tibor. Azt hiszem ez így elég is, hogy bárki meghozza a döntést vasárnap!

  • User
   Dátum: 2020. szeptember 24., 11:37
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Mindenki láthatja s láthatta, hogy 8 év alatt Lázár és csapata nem csinált szinte semmit, Bibarcfalvát pedig egyenesen a sorsára hagyta. Most az utolsó órában jönnek az ígéretekkel. S akkor még mindig vannak, akik a rájuk szavazásra biztatják a választókat!? Barót egy utolsó porfészekké alakult az utóbbi 16 évben, elhanyagolt főút, mellékutcák, lerobbant járdák Baróton de Bibarcfalván is! Most szöktek neki az iskola campusnak is, a pénzt a megye intézte, másképpen ott se volna semmi!