Felhívás!

Barót tovább újul

Barót tovább újul Kovászna megye

Már a járdaszegélyeket rakják a baróti Bányász utcában, ahol a felújítási munkálatok egy hete kezdődtek el. Ahogy a város többi felújított utcája, a Bányász utca is új aszfaltburkolatot, új járdákat kap.

A város polgármestere, Lázár-Kiss Barna már februárban, a költségvetés elfogadásakor elmondta, a Bányász utca felújítása elsőbbséget élvezett más beruházásokkal szemben, a munkálatra akkor 373 ezer lejt fogtak be, a kivitelezést közbeszerzési eljárás alapján a Baróton már jól ismert brassói Consal cégre bízták.
A Bányász utca felújítása után idén a Rózsa utca tömbháznegyedének egy kisebb része vár még újraaszfaltozásra, a szerződés a kivitelezővel erre a munkálatra is meg van kötve. Ha ez is elkészül, akkor ténylegesen el lehet mondani, hogy a városközponttól északra rendben van a település, az Olasztelek felé vezető főút, na meg az iskola háta mögötti Baróti Szabó Dávid utca kivételével. Előbbit, lévén megyei út, az erdővidéki úthálózattal egyetemben korszerűsítik, előreláthatólag jövőtől, utóbbi felújításáról egyelőre nem esett szó.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások