Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

FRISSÍTVE: Bankautomatából való lopással gyanúsított személyeket keres a rendőrség

FRISSÍTVE: Bankautomatából való lopással gyanúsított személyeket keres a rendőrség Kovászna megye

Csütörtök délután 5 óra körül a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság közölte, hogy azonosította a két, lopással gyanúsított személyt, akik jelentkeztek a rendőrségen és teljesen egészsében visszaszolgáltatták az eltulajdonított pénzösszeget.


Eredeti hír:

A sepsiszentgyörgyi rendőrség bűnügyi osztálya egy lopási ügyben indított nyomozást a megyeszékhelyi ügyészség irányításával. 

A vizsgálatok során kiderült, hogy november 15-én egy nő készpénzt akart felvenni egy, a Sugás áruház külső részén található bankautomatából, a tranzakció befejezésekor azonban nem vitte magával a pénzt. Nem sokkal később egy 50-60 év körüli nő érkezett a helyszínre egy férfi kíséretében, magához vette a mintegy 1900 lejnyi pénzösszeget, majd tovább állt.

A lopással gyanúsított nő rövid hajú, a tett elkövetésekor rózsaszín dzsekit, piros nadrágot és sötét színű cipőt viselt. A férfin sötét színű sapka, piros dzseki, kék nadrág és sötét színű, fehér csíkos cipő volt.

Mivel mindeddig nem sikerült azonosítani a két illetőt, a rendőrség arra kéri mindazokat, akik bármilyen információval tudnak szolgálni a gyanúsítottak személyazonosságáról, hogy forduljanak a legközelebbi rendőrőrshöz, vagy hívják a sepsiszentgyörgyi rendőrség bűnügyi osztályát a 0267.307.400-as telefonszámon, a 20257-es belsőn. Az esetleges információk e-mail-ben is továbbíthatók a dispecerat@cv.politiaromana.ro címre.

forrás, fotó: Kovászna megyei rendőr-főkapitányság

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások