Felhívás!

Az évtervezés stratégiája

Jótékonysági évtervező workshopnak ad helyet szombaton, január 23-án a sepsiszentgyörgyi Írisz Ház. A célkitűzés módszertanát és a cél elérését Rátoni Botond kisgalambfalvi lelkipásztor, a romániai John Maxwell Team vezetőképző trénere tartja. Az előadó a bevétel jelentős részével a Diakónia Alapítvány gyermekprogramját támogatja.

Mint Torma Vera, a Diakónia Alapítvány családsegítő és gyermekjóléti ágazatának vezetője elmondta, már korábban is együttműködtek coachokkal, trénerekkel, tavalyi meghívottjuk, Ács Zoltán által kerültek kapcsolatba a korábban Sepsiszentgyörgyön segédlelkészként szolgáló Rátoni Botonddal, és ennek eredményeképpen szervezték meg az évtervező műhelymunkát. A személyenkénti 65 lejes belépő 40%-át ajánlotta fel adományként az előadó, és ez nagyon jól jön, mert a Háromszéki Közösségi Alapítvánnyal együtt szervezett Generációk a közösség szolgálatában program költségvetése még igen foghíjas: 4000 eurós saját önrészt kell biztosítaniuk ahhoz, hogy a Margit Királyi Alapítvány pályázati támogatását elnyerjék, ebből Csernátonban bővítik a hátrányos helyzetű gyerekeknek szervezett délutáni oktatás programjait, bevonva a tudásukat szívesen átadó nyugdíjasokat is.

Rátoni Botond elmondta, ma széles körben jellemző, hogy az embe­rek jövőkép nélkül élnek. Ő mindenkit arra biztat, merjen nagyot álmodni, ők a képzésen egy munkafüzet segítségével megtanulhatják céljukat megvalósítható, apró lépésekre lebontani. Jellemzően a 25–35 éves korosztály szokott részt venni a képzéseken, akik tudják, hogy versenyhelyzetben csak az elsajátított tudás nyújthat nekik előnyt. A szombaton 11–14 óra között tartandó műhelymunkára a Jótékonysági évtervező workshop Facebook-oldalon levő űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.