Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az eMAG, Tazz, Fashion Days és Freshful aktív Genius ügyfelei négyszer többet spórolnak meg, mint azok, akik a négy alkalmazás ajánlatait használják fel (x)

Az eMAG, Tazz, Fashion Days és Freshful aktív Genius ügyfelei négyszer többet spórolnak meg, mint azok, akik a négy alkalmazás ajánlatait használják fel (x) Kovászna megye
  • Az utóbbi 12 hónapban a Genius ügyfelek száma 70%-al nőtt, meghaladva az 500.000-et

  • Majdnem 100.000 felhasználó többet takarít meg a Family opcióval

  • Az a Genius ügyfél, aki a négy alkalmazás segítségével vásárol, éves előfizetése árát egy hónap alatt visszaszerzi, azzal szemben, aki csak egy alkalmazás segítségével vásárol és aki csak három hónap alatt takarítja meg ezt az összeget

  • Indul a Genius Deals, amely kizárólag, hetente frissítve, a négy alkalmazásban érhető el: eMAG, Tazz, Fashion Days és Freshful

 

Egy évvel azután, hogy a Genius, ingyenes kiszállítást és kizárólagos ajánlatokat hozó alkalmazás négy tematikus online vásárlói alkalmazásra bővült – eMAG, Tazz, Fashion Days és Freshful – ügyfeleinek száma több mint fél millióra növekedett, akik ezeket az alkalmazásokat a szokványos bevásárlásaikra használják, ami az előző évhez viszonyítva 70%-al több.  

Az ügyfeleknek, akik mind a négy alkalmazásból rendelnek termékeket, 99 lejes éves előfizetésük értéke már az első hónapban megtérül. Noha az árak és az infláció nőtt, a Genius előfizetés értéke ugyanannyi maradt ebben az időszakban.

Az év folyamán a Genius egyre több új, felhasználó-barát funkciót vezetett be. Az egyik ilyen funkció segítségével az ügyfelek azonnal láthatják a felhasználói fiókjukban, milyen jellegű megtakarításaik vannak ebben a négy alkalmazásban. Azonnal láthatják mennyit takarítottak meg külön-külön mindegyik alkalmazással, és mennyit takarítottak meg az ingyenes kiszállítás következtében, ami a Genius kizárólagos ajánlatainak köszönhető.

Egy másik előny, ami ebben az időszakban volt bevezetve, az hogy megengedi a Genius ügyfeleknek, hogy a Family opció segítségével megoszthatják az előfizetés előnyeit egy másik családtaggal, mind a négy alkalmazásban, díjmentesen. Ezzel a segítséggel majdnem 100.000 ügyfélnek sikerül jelentős megtakarításokat eszközölni a családi költségvetésben.

„Az elmúlt egy év alatt, amikor bevezettük a Genius alkalmazást a négy eddigi alkalmazásba, azok az ügyfelek, akik ennek az előnyeit használják négyszer többet takarítanak meg, mint azelőtt. Szeretnénk ügyfeleinknek minél több kizárólagos szolgáltatást és ajánlatokat nyújtani, ezért indítjuk el a Genius Deals-t, ahol hetente a négy online vásárlási platformon ajánlatokat lehet találni, ezáltal ügyfeleink rendszeres vásárlásaikat a legjobb árakon tehetik meg és ingyenes kiszállítást élvezhetnek.” – nyilatkozta Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG (az eMAG online vásárlási szolgáltatások elnök-helyettese)

Ezzel a hónappal kezdődően a Genius ügyfelek számára kizárólagos ajánlatokat hozunk a Genius Deals segítségével az eMAG, Tazz, Fashion Days és Freshful alkalmazásokban a napi szükségléteket kielégítő vásárlásokban: élelmiszerek és italok, gyümölcsök és zöldségek, vagy kész főtt ételek a kedvenc vendéglőiktől, háztartási és kerti cikkek, ruhák, és nem utolsó sorban gadget-ek és elektromos háztartási cikkek.

 

A Genius éves előfizetése az ügyfelek számára 99 lej. A szolgáltatás havi előfizetés formájában is elérhető, melynek értéke 19,90 lej. A regisztráció roppant egyszerű: a négy alkalmazás bármelyikében a Genius-ra kattintva vagy az emag.ro/genius honlapon.

Bukarest, 2023. június 8.

 

A Genius-ról

A Genius szolgáltatás 2020-ban indult az eMAG platformon és az ügyfelek ingyenes kiszállítási igényeire jött létre, továbbá bármilyen vásárlási igényt kielégítendő kizárólagos ajánlatokat hozott egy széles skálát felölelő termék kategóriára. A Genius-t gyorsan megszerették a román vásárlók és folyamatosan alakult a románok shopping szokásaihoz igazodva, megengedve nekik ezáltal, hogy időt és pénzt takarítsanak meg. 2022-ben, miután lényeges befektetések történtek az infrastruktúrába és a technológiába, a Genius kiterjedt négy online shopping alkalmazásra, melyek az eMAG csoport részei: eMAG, Tazz, Fashion Days és Freshful.

További információk a Genius-ról itt találhatók: www.emag.ro/genius?ref=hdr_genius (x)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük