Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az életért és Mártáért

Az életért és Mártáért Kovászna megye

Összefogott a Háromszéki Ifjúsági Tanács és Balázs Vera gyergyóalfalusi tévés valóságshow-szereplő és cross-edző a sepsiszentgyörgyi, most Németországban élő Cârsteanu-Dombi Márta érdekében. A szombati, a Szabó Kati sportcsarnokban tartandó jótékonysági napon adakozhatnak a jó szándékú emberek a sportbalesetben lebénult anyuka javára.

Hirdetés
Hirdetés

A HÁRIT-irodában tartott keddi sajtótájékoztatón, amelyre Balázs Verát is meghívták a szervezők, több részletet is megtudhattunk. Ahogy Vera elmondta, a Survivor-ben szerzett ismertségét arra szeretné felhasználni, hogy segítsen a biciklizés közben megsérült Mártának. Ő maga szülőként is érzi a dolog tétjét: a 33 éves anyukának sikerül-e a külföldi műtét révén (melyre 180 ezer eurót kell összegyűjteni a családnak) úgy felnevelni most másfél éves kislányát, ahogy azt korábban elképzelte: aktívan, a mozgás és az élet szeretetére biztatva.

Vera szombaton 12-től az általa gyakorolt cross-edzést fogja a szentgyörgyiekkel gyakorolni (jó, ha hoznak magukkal egy izolírt a résztvevők). A nagyobb összeget adományozókat a saját sportklubja (Vera workout) szignóit viselő kulacsokkal, trikókkal ajándékozza meg, de licitre is felajánl több holmit, például a Survivor túlélőshow-ban használt sportcipőjét. Hogy közelebb hozzák a résztvevőkhöz a nagyon pozitív személyiségű Mártát, egy vele készült kisfilmet is levetítenek a szombati eseményen. Az edzés után Vera a versenyről beszél, táplálkozási tanácsokat oszt meg az érdeklődőkkel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük