Felhívás!

Átadták az új ravatalozót

Átadták az új ravatalozót Kovászna megye

Szombaton Tamás József nyugalmazott segédpüspök felszentelte a miklósvári ravatalozót, tehát immár az ötödik, Baróthoz tartozó faluban is elkészült a hidegház, ezzel lezárult a 2012-ben, a jelenlegi városvezetés hivatalba lépésével elkezdődött folyamat, mely célul tűzte ki, hogy a Baróthoz tartozó öt településen ravatalozók épüljenek.

Mint azt László Sándor főépítésztől megtudtuk, további baróti beruházások is célegyenesben vannak, már csak az utolsó jóváhagyásokra várnak, hogy a munkákat elkezdjék.

Hamarosan nekifognak a zöldségpiac korszerűsítésének, továbbá készülnek két, a városban található park modernizálására is. Az egyik a temetővel szembeni Millennium vagy Zike-park, a másik pedig a Profi üzlet háta mögötti és az ANL tömbház előtti park. Mindkettőt teljesen felújítanák, játszóterek, erdővidéki infopanellek kapnának bennük helyet, egyikben szökőkutat és közvécét is kialakítanak.

A beruházásokat európai uniós pályázatokból valósítanák meg, a kivitelezésben több cég is részt vesz, lévén, hogy változatos munkálatokról van szó.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.