Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajándék a kézdi hajléktalanoknak

Ajándék a kézdi hajléktalanoknak Kovászna megye

Imre Sándor vállalkozó és baráti köre jó pár éve indította útjára a Mindenki karácsonya nevű jótékonysági akciót. Célja, hogy a téli ünnepek idején a társadalom perifériáján élőkön segítsenek, hogy mindenki érezze: karácsony van.

Hirdetés
Hirdetés

Az előző években töltött káposztával kínálták azokat, akik a főtérre tévedtek, ezen kívül pedig a kézdivásárhelyi pszichiátria lakóit is ajándékcsomaggal lepték meg. Idén a töltött káposztás akciójukat egy másik civil szervezet valósítja meg, így most a hajléktalan szálló lakói kapnak alapélelmiszerekből és édességcsomagokból álló szép ajándékot (képünkön).

„A polgármesteri hivatal szociális irodájából kaptam meg a névsort, annak alapján negyven csomagot állítottunk össze” – tudtuk meg Imre Sándortól, aki azt is hozzátette: a szálló lakói töltött káposztát is kapnak, amit egy helyi kifőzde készít. Nem feledkeztek meg a pszichiátria kényszerlakóiról sem, ők édességcsomagban részesülnek.

Az akció támogatói: Béka Kocsmája, Imperium Kft., PD Office Kft., Cupidon Kft., M&Co Kft., Texas Kft., Teks Kft., Olosz Gergely ügyvéd, Kézdivásárhelyi Lángos, Vadrózsák Vendéglő, Székely Vendéglő, Bene Boltja, Istvana Kft., For You Pub és dr. Szabó Zoltán. A csomagokat december 24-én adják át az érintetteknek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük