Felhívás!

A tervei titkosak

A tervei titkosak Kovászna megye

Mihály Attila Mátyás 42 éves, tősgyökeres helybélit jelöli a málnási polgármesteri tisztségre a Magyar Polgári Pártból (MPP) és az Erdélyi Magyar Néppártból (EMNP) létrejött Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ). A jelenlegi önkormányzati képviselő mindig is az MPP tagja volt, a harmadik indulásánál már mégis a harmadik párt színeiben próbálkozik.

Mihály Attila Mátyás 2012-ben MPP-sként nyert mandátumot, 2016-ban, az RMDSZ-szel való kiegyezéskor RMDSZ listára került, most pedig, az EMNP-vel kötött választási koalícióban az EMSZ-t képviseli.

Bár Málnáson az MPP formailag rendelkezik megválasztott polgármesterrel (Szotyori Angéla négy évvel ezelőtt még MPP-s volt), ő idén az RMDSZ jelöltje lesz, így saját embert indítnak, hogy „ne fosszák meg a málnásiakat a választás szabadságától”.

– Nem lehet azt állítani, hogy Málnáson nem történtek jó dolgok az elmúlt négy évben. Pénz volt bőven, de azt észszerűtlenül szórták, amit megcsináltak, azt túl drágán és rossz minőségben végezték el, a legtöbb mezei út járhatatlan, nincs sportterem, a kulturális élet erősen gyatra – mondta el a Mihály Attila Mátyás.

A polgármesterjelölt egyéb részleteket nem óhajtott elárulni jövőbeli terveiről, mert azt akkor politikai ellenfele „ellopja” – azt mondta, majd a kampányban személyesen közli falusfeleivel elképzeléseit.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.