Felhívás!

A megyei útügy jó munkát végez?

A megyei útügy jó munkát végez? Kovászna megye

Bacon községet továbbra is a kampány ízű Facebook-bejegyzések tartják lázban, olyannyira, hogy azokra már a székelyudvarhelyi sajtó is felfigyelt és cikket is közölt róluk.

Veres Zsolt, aki köztudottan indulni szeretne Bacon községben a jövő évi polgármester-választáson, a minap arról osztott meg egy bejegyzést, hogy Kisbaconban a megyei Út- és Híd Rt. olyan rossz minőségű aszfaltot öntött le nemrég, hogy az a vesszőseprű alatt máris morzsálódik, ezt be is bizonyította egy kisfilmmel. Egyben arra biztatta a baconi és a megyei tanácsot, nehogy átvegyék ezt a szerinte „kritikán aluli munkát”.

Az üggyel kapcsolatban Váncza Tibort, a megyei útügy részlegvezető mérnökét kerestük meg, aki lapunknak úgy fogalmazott, hogy a munkára két év garancia van, ha hibákat észlelnek, azokat kijavítják, a minőségért az ellenmérnök felel. A Veres bejegyzése által sugallt kritikán aluli útügyi munkára való célozgatást azonban határozottan visszautasítja, mondván, hibák előfordulhatnak az aszfaltozás során, de a Kovászna megyei Út- és Híd Rt-re semmiképp sem az a minősítés jellemző, amit Veres állított.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. december 12., 10:15
  ÉRTÉKELÉS: 12

  Kezdin szerelik az inteligens villanyrendorokot a Molnar Jozsias es az Ady Endre utcakba!Na ez szinte rendben is lenne,habar a helyirendorok is tudnak naponta 1 orat–felharom es felnegy kozott–.Csak azt nem ertem,hogy a Kossuth utcat,teret most raktak rendbe-az aszfalt alig hult ki–akkor most MIERT VAGJAK_VAGTAK FOL???Amikor folytak-honapokig-a munkalatok NEM TUDTAK hogy oda mit fognak szerelni decemberben???ENNYI A HOZZA ERTES<A TORODES A HOZZA ALLAS??? Amit meglehet csinalni 4 lejbol miert ne csinalnank meg 10 lejert alapon,hiszen nem a :fonokok:fizetik a munkalatokat hanem az adofizetok.Es akkor sz@runk a koltsegekre.

 • User
  Dátum: 2019. december 13., 16:22
  ÉRTÉKELÉS: -1

  Jobb volna ha Veress munkába álna és ne keresné más munkájában a szálkát.. Több írását olvastam amelyben ritka,hogy ne alázna meg embereket, polgármestereket.,Nem tudom mi a szakmája de nagyon úgy tünik,hogy egy multi emberrel állunk szemben!u.i a választásokig még sok van ,beteges aki kilenc hónappal korábban kampányol!!