Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

88 éves néni élete ért borzalmas véget

88 éves néni élete ért borzalmas véget Kovászna megye

Sajnálatos tűzeset történt április 29-én, szerda délelőtt Vargyason. A Patakfalva utcában történt szerencsétlenség halálos áldozattal is járt: a 88 éves, egyedül élő M. E. nem tudott a lángok elől elmenekülni, bent égett a házban.

Hirdetés
Hirdetés

A kivonuló baróti és sepsiszentgyörgyi tűzoltók megfékezték a lángok terjedését, de az idős néni életét már nem tudták megmenteni. Információink szerint testének maradványait kivizsgálás céljából elszállították, temetésének időpontjáról még nem tudtak biztos információt közölni a szomszédjai sem. A helyszínen járva megtudtuk, a nénit szomszédasszonya, egyben sógornője gondozta – ő vette észre a tüzet, mely a ház hátsó részében kapott erőre, a nyári konyhában, ahol a néni is tartózkodott. A tűzoltókat egy másik szomszéd értesítette.

M. E. férje tavaly halt meg, azóta egyedül élt, de már nagyon gyenge volt, nem is látott jól, így nem tudott a lángok elől sem elmozdulni. A szomszédasszony se tudott segíteni rajta, amikor odaért, és kinyitotta a konyhaajtót, a nagy füst és a lángok szembecsaptak vele is, így semmit sem tudott tenni. A tűz erősségét mutatja, hogy a ház tetőzete is teljesen leégett. A tüzet kiváltó ok egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük