Felhívás!

Visszafizetik az előre vásárolt jegyeket

A kialakult helyzet miatt az idei évadra betervezett színházi előadások és rendezvények elmaradnak, de addig sem áll az élet a művelődési ház berkeiben.

Butyka Gyula, a művelődési ház referense elmondta, hogy most, a járványhelyzet miatt tudtak elvégezni olyan munkálatokat, amikre egyébként nem lett volna lehetőség. A művelődési ház belső udvarán újraöntötték a megkopott lépcsőket, elkészültek a mozgássérültek bejárását könnyítő feljárók, valamint új takaró függönyöket helyeztek a színpad köré. Következik a belső udvar meszelése.

– Ezeket a munkálatokat a polgármesteri hivatal munkatársai segítségével végeztük el, akiknek köszönetünket fejezzük ki mindezért – mondta Butyka.

A művelődési központban kicserélődték a mennyezeti- és oldalfényeket, 12 új reflektor került a színpad fölé, hat pedig a teremben lévő fényforrásokat gyarapítja. Sikerült több korszerű mikrofont, illetve hangfalat beszerzi, amik révén még jobb körülményeket tudnak majd biztosítani a színháztársulatoknak és más fellépőknek. Ugyanakkor folyik a munka a levéltárban is, az elmúlt évek dokumentumait rendszerezik és fűzik le. Természetesen nem feledkeztek meg a termek rendszeres fertőtlenítéséről.

– Azt szeretnénk, hogy a szükségállapot feloldása után ismét kellemes környezetben látogathassák rendezvényeinket Mi addig is tovább végezzük a munkánkat – fogalmazta meg a referens.

Ugyanakkor felhívják a színházkedvelők figyelmét, hogy a május végére halasztott, Operettgála a Budapesti Operett Színház előadóival című előadás elmarad, és az előre vásárólt jegyek árát a járványügyi szigorítások oldása után visszaszolgáltatják.

Hozzászólások